DAY IN THE LIFE

Heb je van je gezin boeken vol vakantiekiekjes, schoolfoto’s en foto’s van verjaardagen, maar amper foto’s van hoe een ‘normale’ dag in jullie leven er eigenlijk echt uitziet? Dan is het hoog tijd voor een day in the life shoot. Want juist de dagelijkse bezigheden van je gezin, inclusief de emoties, hectiek en dynamiek die daarbij komen kijken, zijn zo waardevol om later terug te zien. Bij deze vorm van fotografie, die ook wel documentaire familiefotografie wordt genoemd, leg ik op een verhalende manier vast hoe mooi jullie dagelijks leven is. Een bijzondere en blijvende herinnering.

Hoe gaat zo’n day in the life shoot in zijn werk?
We spreken af bij jullie thuis of eventueel op een andere door jullie gekozen locatie. Ik draai een halve of hele dag mee, waarbij ik me zo veel mogelijk op de achtergrond houd en alles vastleg. Ondertussen doen jullie gewoon wat je anders ook zou doen. Spelen, stoeien, knutselen, koekjes bakken, op het grote bed springen, een stukje wandelen, een boek lezen, op de bank hangen, eten, tandenpoetsen… We zetten niets in scène, niemand hoeft te poseren en we doen niet aan styling. Het doel is immers om jullie gezinsleven zo natuurlijk mogelijk weer te geven. De dagelijkse bezigheden en alle blije, verdrietige, grappige en spontane momenten die daarbij horen.

Pakketten en tarieven familiefotografie
Om jullie verhaal te kunnen vertellen, loop ik het liefst een halve of hele dag mee. Vind je dat wat lang? Dan kun je ook een twee uur durende slice of the life shoot boeken. Ik stel na afloop trouwens ook een album van de shoot voor jullie samen. En ik maak een slideshow voor jullie. Stuur een e-mail voor uitgebreide informatie over mogelijkheden, pakketten en tarieven.

DAY IN THE LIFE-REPORTAGE LATEN MAKEN?