BEDRIJFSREPORTAGE

Heb je niet al te originele stockfoto’s op je website staan? Foto’s die eigenlijk helemaal niet passen bij je bedrijf of vereniging? Laat dan eens foto’s maken die op een authentieke manier het verhaal van jouw organisatie vertellen. Foto’s voor je website, je social media kanalen of andere promotie- of communicatiedoeleinden. De manier waarop ik organisaties fotografeer, wordt ook wel corporate storytelling genoemd. Op een verhalende manier leg ik in een bedrijfsreportage de sfeer en de dynamiek van bedrijven of verenigingen vast.

Hoe gaat een shoot in zijn werk?
Van tevoren bespreken we hoe een dag binnen jouw organisatie er meestal uitziet en wat je graag in beeld wilt laten brengen. Op de dag van de shoot houd ik me zo veel mogelijk op de achtergrond terwijl ik fotografeer. Ondertussen verloopt bij jullie de dag zoals die anders ook verloopt. We zetten niets in scène, niemand hoeft te poseren en we doen niet aan styling. Het doel is immers om een zo realistisch mogelijk beeld vast te leggen van jullie bedrijf of vereniging. De dagelijkse bezigheden, de sfeer, de dynamiek, de interacties en de spontane momenten die daarbij horen.

Pakketten en tarieven bedrijfsreportage
Om het verhaal van je bedrijf of vereniging zo goed mogelijk te kunnen vertellen, loop ik het liefst een volle dag mee. Vind je dat wat lang? Dan is een halve dag natuurlijk ook mogelijk. Stuur een e-mail voor uitgebreide informatie over mogelijkheden, pakketten en tarieven.

REPORTAGE VAN JE BEDRIJF OF VERENIGING LATEN MAKEN?